Zara îşi aşteaptă rivalii. Vezi aici pe cine pune în pericol venirea H&M?

Pentru spaniolii de la Inditex, 2009 şi 2010 nu au fost ani de criză. Au deschis în fiecare an câte 14 magazine şi anul acesta ar vrea să deschidă şi mai multe. Concurenţii de la H&M trebuie întâmpinaţi cum se cuvine.

131 afișări
Imaginea articolului Zara îşi aşteaptă rivalii. Vezi aici pe cine pune în pericol venirea H&M?

Zara îşi aşteaptă rivalii. Vezi aici pe cine pune în pericol venirea H&M?

Sunt rivali pe toate arterele de shopping din Vest. Din martie, vor concura şi în Bucureşti. Venirea H&M în România îl prinde pregătit pe principalul său competitor, Inditex, care este şi cel mai mare jucător din retailul de modă local. H&M va deschide în 2011, primul său an pe piaţa românească, şase magazine, în AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Plaza România, Bucureşti Mall, Unirea Shopping Center din Bucureşti şi Braşov, Iulius Mall din Timişoara şi Cluj şi în zona comercială a proiectului Palas din Iaşi.

Inditex va deschide în acest an mai multe magazine decât în 2010, când a inaugurat 14, potrivit unor surse din piaţă. Spaniolii au adus în România şapte dintre cele opt branduri pe care le deţin la nivel mondial: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Massimo Dutti; singurul brand care nu a ajuns în România este Uterque, brand lansat de Inditex în 2008, axat pe colecţii de accesorii şi haine exclusiviste (brandul are doar 72 de magazine în întreaga lume, faţă de 1.183 ale Zara sau 698 ale Bershka).

Citeşte mai multe despre venirea H&M în România pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici