Zborurile Blue Air cu întârzieri au decolat după amânări de până la şapte ore

Două zboruri cu întârzieri ale companiei aeriene Blue Air au decolat joi seară după întârzieri de până la şapte ore. Situaţia a fost cauzată de întârzierile acumulate de către aeronave în cursele anterioare, potrivit reprezentanţilor companiei, care au răspuns unei solicitări MEDIAFAX.

1527 afișări
Imaginea articolului Zborurile Blue Air cu întârzieri au decolat după amânări de până la şapte ore

Zborurile Blue Air cu întârzieri au decolat după amânări de până la şapte ore

Aeronavele cu întârzieri aveau ruta Bucureşti - Larnaca (Cipru), respectiv Malaga - Bucureşti.

Compania îşi cere scuze pasagerilor afectaţi de iregularităţile ce au intervenit joi pe anumite zboruri.

"Situaţia a fost cauzată de întârzierile acumulate de către aeronave în cursele anterioare. Pasagerii au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport şi prin call center", au precizat reprezentanţii Blue Air pentru MEDIAFAX.

"Putem confirma faptul că ambele zboruri, respectiv OB 137, Bucureşti Larnaca şi OB 126, Bucureşti - Malaga au decolat, cu o întarziere de 3 ore şi 35 minute, respectiv 7 ore şi 20 minute".

Blue Air mai spune că are ca prioritate rezolvarea iregularităţilor astfel încât nicio cursă să nu fie anulată iar pasagerii să ajungă la destinaţie în siguranţă şi în cel mai scurt timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici