Zeci de firme de panificaţie sancţionate pentru evaziune fiscală

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a verificat, în ultimile cinci zile, 1.484 de firme din industria de panificaţie şi a sancţionat pentru evaziune fiscală 70 de companii, reprezentând sub 5% din numărul total de companii controlate, a anunţat luni instituţia.

2 afișări
Imaginea articolului Zeci de firme de panificaţie sancţionate pentru evaziune fiscală

Zeci de firme de panificaţie sancţionate pentru evaziune fiscală

În total, la peste 85% dintre firmele controlate au fost descoperite nereguli sancţionate cu contravenţie. Inspectorii ANAF au aplicat amenzi de circa trei milioane de lei şi au confiscat bunuri şi sume de bani în valoare totală de 1,5 milioane de lei, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Daniel Chiţoiu, preşedintele ANAF.

Cele aproape 1.500 de firme controlate reprezintă circa 10% din numărul de companii din industrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici