Ziarul Financiar organizează marţi conferinţa "Plusurile şi minusurile politicii fiscale"

Ziarul Financiar organizează conferinţa cu titlul "Plusurile şi minusurile politicii fiscale - ce trebuie făcut pentru ca taxarea să nu mai fie o povară pentru companii?", marţi, de la ora 10.00, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum, din Bucureşti.

139 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar organizează marţi conferinţa "Plusurile şi minusurile politicii fiscale"

Ziarul Financiar organizează marţi conferinţa "Plusurile şi minusurile politicii fiscale"

Ziarul Financiar invită la aceeaşi masă reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi consultanţi să discute despre importanţa stabilităţii fiscale în România şi necesitatea urgentării republicării Codului Fiscal.

În cadrul conferinţei, cei mai importanţi jucători din domeniul fiscalităţii vor dezbate teme referitoare la plusurile şi minusurile politicii fiscale din România, reducerea contribuţiilor sociale în 2011, aportul sistemului fiscal la bugetul de stat, în prima jumătate a anului, şi necesitatea republicării Codului Fiscal.

Temele de discuţie care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei sunt următoarele:

  • Cum a ajutat sistemul fiscal economia şi încasările bugetare în prima jumătate a acestui an?

  • Preţurile de transfer in România: de la teorie la practică

  • Plusurile şi minusurile politicii fiscale

  • Se profilează noi modificări ale Codului Fiscal?

  • Republicarea Codului Fiscal - de la discuţii la fapte

  • Reducerea contribuţiilor sociale în 2011 - necesitate versus posibilitate

  • Sistemul online de depunere a declaraţiilor fiscale şi restructurarea ANAF: avantaje versus probleme

Printre speakerii evenimentului se numără Florin Gherghel, Head of Tax Department, Noerr Finance & Tax, Adrian Rus, Senior Manager, Departamentul de Asistenţă Fiscală, Ernst & Young, Dan Lazăr, Secretar de stat, Ministerul Finanţelor Publice, Cătălin Ungureanu, Director Inox Style.

Evenimentul este susţinut de Noerr şi Ernst & Young.

Ziarul Financiar este brandul de referinţă al pieţei de business pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici