COMENTARIU Lelia Munteanu. America lui Biden a şters-o din Afganistan oferindu-le talibanilor o legitimitate solidă de luptători anti-ISIS

9833 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. America lui Biden a şters-o din Afganistan oferindu-le talibanilor o legitimitate solidă de luptători anti-ISIS
Istoria e de-a dreptul sarcastică. Exemplu zdrobitor – Afganistanul. 
 
America lui Biden a şters-o din Afganistan oferindu-le talibanilor o legitimitate solidă de luptători anti-ISIS.
Ultimul avion purtând însemnele armatei Statelor Unite (foto) a părăsit ieri, în grabă, Kabulul, lăsând camarazi în urmă, încălcând cu seninătate legea războiului.
 
Oricum, administraţia Biden a făcut în ultimele săptămâni mai multe greşeli decât putea spera China. 
 
Până când vom afla câţi refugiaţi vor reuşi să scape spre Europa dintr-o ţară care şi-a ferecat porţile, ştim că puterea cea mai importantă a lumii şi-a pierdut încrederea aliaţilor din NATO. Cei cărora li s-a jurat loialitate se întreabă acum pe câtă loialitate mai pot conta din partea Americii, după spectacolul de cinism oferit lumii în Afganistan. 
 
Ar fi momentul să ne punem şi noi, românii, câteva întrebări – e voie, marii liderii ai Uniunii Europene au început să şi le pună. Nimic ieşit din comun că la Palatul Cotroceni nu e nimeni până pe 1 septembrie. Preşedintele nostru n-are a se osteni cu întrebările, când deţine deja un răspuns exhaustiv bun la toate: “Ghinion”. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici