COMENTARIU Lelia Munteanu: Banalizarea ţicnelii. Teologia prosperităţii

4787 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Banalizarea ţicnelii. Teologia prosperităţii

Doamna Paula Michelle White-Cain (54 de ani) e o tele-evanghelistă, adeptă a aşa-numitei teologii a prosperităţii care propovăduieşte succesul în afaceri ca pe un semn al harului divin. E limpede de ce autointitulatul “geniu stabil”, Donald J. Trump, a desemnat-o consilier special şi preşedinte al consiliului consultativ evanghelic, imediat după ce s-a instalat la Casa Albă. În urmă cu un an, doamna White-Cain (foto, de-a dreapta lui Trump, cu fruntea lipită de umărul lui) a mai primit din partea Preşedintelui o misiune - consilier special la Iniţiativa pentru Credinţă şi Şansă.

Doamna pastor a susţinut de curând o rugăciune publică de susţinere a candidatului republican pentru al doilea mandat. E foarte greu de înţeles chiar tot ce transmite în transă Paula Michelle White-Cain, dar - fiind vorba despre o formă foarte originală de creştinism - presupun că încearcă să îndese cămila prin urechile acului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici