COMENTARIU Lelia Munteanu. Efectul pervers al rapelului asupra premierului Cîţu

56677 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Efectul pervers al rapelului asupra premierului Cîţu
Pe unii îi ustură locul injectării, alţii au vertijuri uşoare, mulţi se vaită de dureri intramusculare. Premierul Cîţu s-a trezit vorbind: „Intenţia mea este să ajungem la 100.000 de vaccinuri pe zi şi, aşa cum am declarat, am anunţat Comisia Europeana că suntem gata să ajutăm, prin resursele locale, Institutul Cantacuzino, la creşterea capacităţii de producţie pentru vaccinul împotriva coronavirusului".
 
100.000 de vaccinuri pe zi – asta da halucinaţie (în psihologie i se mai spune şi convingere radicală). Ce ar trebui să ni se întâmple, încât de la o medie de douăzeci de mii să sărim direct la suta de mii? Nici nu vreau să mă gândesc.
 
Cât despre producerea vaccinurilor în România, problema va fi la împachetare - de unde atâtea cutii de pizza? Nemaivorbind despre transportul de la Bucureşti la Craiova, de pildă. Aeronavele noastre militare nu decolează şi nu aterizează în condiţii de vizibilitate redusă. Ferească Dumnezeu să ne declare război marţienii şi să n-avem parte de o zi senină.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici