COMENTARIU Lelia Munteanu. Floricica Dansatoarea, orfană de noroc

Ar avea dreptate Floricica Dansatoarea să se dea cu turul de pământ. Dacă nici ea n-a apărat democraţia cu corpul ei, n-a mai apărat-o nimeni.

2497 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Floricica Dansatoarea, orfană de noroc

COMENTARIU Lelia Munteanu. Floricica Dansatoarea, orfană de noroc

Şi, ca drept răsplată, ce i-a făcut democraţia? I-a dat prăjeală: i-a furat, prin intermediul la Fesbuk, vizoalizările la dans pe balans în rochia aia galbenă cu franjuri. I-a trecut supărarea, că e obişnuită cu ţepele.

Anul trecut, speriată că dă peste ea covidu’ şi-o mierleşte fată mare, era cât pe-aci să se mărite cu Miăiţă din Berceni (băiatul ăla finuţ, care a tras şaturi de chinquila şi a mâncat carne de berberiţă). N-a fost să fie.

Iar acum, când credea şi ea că se aliniază plantele, că scape de belele, lumea ei ca o şaormă cu de toate riscă să se prăbuşească: o altă dansatoare din buruc tocmai a primit o slujbă grasă la Transelectrica. E clar că Floricica n-are soartă.

Ca s-o dăm pe bune, s-o punem deontologic, aia are şcoală multă şi un doctorat în make-up, plus un tată mare sindicalist în poliţie.

Dacă n-ar fi fost orfană, ar fi prins şi Floricica Dansatoarea măcar un post în corpul de balet al lui doamna Clotilda de la sectorul unu, că şi ea a luptat cu mafia murdară în stradă, parte-n parte.

Io cred că amărâta asta, cea mai fată sufletistă, o să se întâlnească totuşi într-o zi cu Dumnezeu, pe Trompetului colţ cu Lăstunului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici