COMENTARIU Lelia Munteanu: Fore!

Vin de la golf, de pe un teren cu şase găuri (mai multe nu-mi permit).

1255 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Fore!

COMENTARIU Lelia Munteanu: Fore!

Toată lumea se întreabă unde a dispărut Preşedintele. Noi, golferii, ştim că eticheta cere să nu părăseşti tee-green-ul, până nu loveşte şi ultimul jucător (iar la optsprezece găuri ai de aşteptat).

De când ne-a îndemnat să jucăm golf şi m-am conformat, i-am tot dat dreptate. Întâi că „nu e deloc exclusivist" - ceva între păcănele şi tir cu săgeţi de aur. „Oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură"- cu condiţia să te ţină leafa măcar căteva ceasuri. „Oferă multe satisfacţii" - cea mai are e că poţi sta departe de job.

Un comedian american, pasionat de golf (ca dovadă, s-a săvârşit la 100 de ani), o fi ştiut el ce spune: „Golful e un joc care prelungeşte inutil vieţile unora dintre cei mai inutili cetăţeni ai noştri".

Cum adică ce înseamnă „Fore!"? Suficient că ştim noi, cunoscătorii: strigătul de atenţionare atunci când mingea ta poate lovi alţi jucători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici