COMENTARIU Lelia Munteanu: În Curvistanul politic

Preşedintele a reuşit cu succes să înfigă nuca-n perete.

1846 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: În Curvistanul politic

COMENTARIU Lelia Munteanu: În Curvistanul politic

În absenţa cronică a unui Proiect de Ţară (de care Klaus Iohannis nu se învredniceşte nici în al doilea mandat), care i-ar fi dat o idee încotro s-o apuce, premierul desemnat Cîţu are un obiectiv: „de-pe-de-se-ri-za-rea”. 

Preşedintele forţează din nou anticipatele, dar trage nădejde că o face cu un personaj mai talentat, care n-o să trâmbiţeze că nu vrea să fie premier, ci se va preface sârguincios că adună o majoritate.

Aştept lista cu membrii Cabinetului. (Cine - la Finanţe? Teodorovici, cel cu chiloţi hi-fi?). Pentru că Guvernul Cîţu nu va primi investirea în Parlament, s-ar putea găsi destui liberali care să vrea să-şi treacă în CV înaltul titlu de „ministru desemnat”.

În timpul ăsta, în Curvistanul politic, PSD se duce de-a berbeleacul pe propria prostie. Doctorii în Intelligence îşi îngroapă partidul ca la tropice – repede, ca să n-apuce să putrezească sulla terra.

Dacă socialiştii ar dori să-i plătească lui Iohannis cu sec, ar vota Guvernul Cîţu. Nimeni nu-i poate opri pe parlamentari să transforme România într-o glumă proastă.

Dacă scăpăm de coronavirus? De coronavirus scăpăm cu bine, de agenţii patogeni din politică – niciodată. Are tanti Păsărica din Prigoria o vorbă frumoasă şi înţeleaptă: „De ce să vă mint?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici