COMENTARIU Lelia Munteanu. Iohannis & Partenerii au sărbătorit un an de când trebuia să fie gata gazoductul BRUA

631 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Iohannis & Partenerii au sărbătorit un an de când trebuia să fie gata gazoductul BRUA
Conducta de gaze BRUA (Bulgaria-România-Ungaria-Austria) – Faza I ar fi trebuit să fie gata anul trecut pe vremea asta. Din fericire, lucrările s-au închieat cu câteva zile înainte de alegeri. Cât să se înscrie în frenezia inaugurărilor.
 
În întâmpinarea alegerilor, mai fuseseră inaugurate câteva cioturi de autostradă, vreo două staţii de metrou, un Plan Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, un Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă, şantierul autostrăzii de centură a Capitalei – cu focuri de artificii. (Înţeleg până şi eu că azi nu se putea umbla cu artificii pe lângă conducta de gaz).  
 
Şi pentru că substantivul „realizărili" a ieşit din vocabularul activ, preşedintele Iohannis l-a înlocuit cu o frumoasă frază autoelogiativă: „După 30 de ani de promisiuni, România de astăzi este nu doar mai bine condusă, chiar în condiţii dificile, dar are o viziune clară privind dezvoltarea economică". Ceea ce, fără un Proiect de Ţară, e o performanţă remarcabilă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici