COMENTARIU Lelia Munteanu: Jó éjszakát kívánok, Iohannis bácsi!

Preşedintele României avertizează: PSD palmează Ardealul ca să-l paseze ungurilor!

6533 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Jó éjszakát kívánok, Iohannis bácsi!

COMENTARIU Lelia Munteanu

Încă de ieri, de la conferinţa de presă, preocuparea majoră a preşedintele României a fost să sufle în pânzele liberalilor. Ce covid, când liberalii o iau la vale în sondaje!

Astăzi - când ne aşteptam ca Iohannis să-şi ceară, în sfârşit, iertare pentru fakenewsurile pe care le-a debitat (cel cu şcolile din Franţa şi graficul care ne scotea fruntaşi pe mapamond în lupta cu SARS CoV2) – Iohannis azvârle o declaraţie de presă care te lasă mască: PSD vrea să dea Ardealul ungurilor. „Jó napot kívánok, PSD!" a tunat cu mânie patriotică, de au început să fluture perdelele Cotrocenilor. În primele secunde am crezut că a înviat Corneliu Vadim Tudor, iertat de talent. Pe urmă, mi-am dat seama că CVT ar fi spus „Transilvania", nu „Ardealul".

Iată faptele, aşa cum au fost narate de preşedintele României: în timp ce PNL se luptă cu molima nemiloasă, PSD palmează Ardealul ca să-l paseze ungurilor. Iar vigilenţii parlamentari liberali au aflat abia acum.

Klaus Iohannis ştia bine că iniţiativa legislativă a UDMR (una între multele) - care a trecut tacit prin Camera Deputaţilor şi ar fi urmat să dea autonomie Ţinutului Secuiesc - n-ar fi fost adoptată niciodată în Parlament. Dar de ce să strice adevărul o oportunitate electorală?

Isteria politicianistă îşi va găsi alte pretexte, dar declaraţia de astăzi a preşedintelui României rămâne în istorie.

Jó éjszakát (noapte bună) kívánok, Iohannis bácsi!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici