COMENTARIU Lelia Munteanu: PNL se-ndoaie de mijloc, dar nu se rupe

Kîţu, adulatorul lui Klaus, a lăsat România să se învârtă precum ţara condusă de Regina Roşie – atât de repede, încât numai alergând cu aceeaşi viteză în direcţie opusă poţi rămâne pe loc.

1549 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: PNL se-ndoaie de mijloc, dar nu se rupe

COMENTARIU Lelia Munteanu: PNL se-ndoaie de mijloc, dar nu se rupe

(Regina Roşie a lui Lewis Carroll, care nu trebuie confundată cu Regina de Cupă, e ca şi Sică Mandolină, un personaj fictiv).

Profeţii politici avertizează că, dacă mai continuă campania internă, PNL se va rupe.

N-o crede nici măcar Costel Alexe, gingaşul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, care declara vineri pe Facebook „pe lângă copii şi cărţi, iubesc să zbor”. (Şi ar zbura, dacă n-avea 20 de tone de tablă legate de picior). Zic Costel Alexe pentru că, suspendat din funcţiile de partid, are cea mai bună perspectivă asupra lucrurilor.

Cei care acum se prefac a nu pricepe semnalele lui Klaus Magnus vor fi primii care vor da buluc, în septembrie, se vor călca în picioare să-şi facă loc în fotografia cu (ceea ce s-a tranşat a fi) echipa câştigătoare Kîţu.

Un partid de yesmeni nu se poate rupe. Se îndoaie mereu, după cum bate vântul dinspre Cotroceni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici