COMENTARIU Lelia Munteanu: PNL - un garden party

Relansare: mărirea mizei şi stârnirea vânatului.

1172 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: PNL - un garden party

Foto: Presidency

Cea mai importantă ştire de la garden party-ul lansării relansării e că Preşedintele României a întârziat cinci minute, deşi de pe 24 iunie - ultima activitate din agenda de lucru - avea tot timpul să ajungă.

Ce a devenit PNL? Un garden party. Ce e un garden party? Un partid de grădină.

De unde putea fi propulsat mai bine Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică decât de pe gazonul cu şase găuri al unui teren de golf, la umbra unui restaurant exorbitant?

Ce e o relansare? Cartoforii ar zice: o mărire a mizei. Vânătorii - stârnirea vânatului. Şi unii şi alţii au dreptate în cazul nostru. Planul PNL e menit să ridice miza financiară şi să aducă electoratul în bătaia propagandei.

Apropo de miză: de unde bani pentru măreţele proiecte? (Nici în varianta scurtă, nici în varianta lungă - 16o de pagini – Planul nu precizează). Bine că a rezolvat problema Florin Fantastic Cîţu, de la microfon: „Vă asigur că avem finanţarea necesară”. L-am crezut pe cuvânt şi mi-am luat o piatră de pe inimă.

Ciolacu (personajul acela distribuit în rolul liderului Opoziţiei) zice că PNL a furat ideile PSD. Când a avut PSD idei?

Altceva s-a întâmplat. PNL a luat dosar apucăturile PSD: minte şi fură cu conştiinţa curată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici