COMENTARIU Lelia Munteanu: Preşedintele de după plexiglas

După atâtea vacanţe, are şi preşedintele Iohannis dreptul la câte un concediu.

2791 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Preşedintele de după plexiglas

Sursa FOTO: presidency.ro

Precaut, a instalat oricum între el şi popor un panou de plexiglas, iar lucrul acesta s-a văzut când ne-a citit de pe prompter un comunicat eronat referitor la cele trei scenarii pentru deschiderea învăţământului preuniversitar (comunicatul nu interesa, de fapt, decât majoritatea românilor). Dacă l-ar fi preocupat subiectul, ar fi identificat imediat greşeala. E drept, într-un târziu şi-a „cerut scuze" (o astfel de formulă e un nonsens chiar şi în România educată - ori îţi prezinţi scuzele, ori îţi ceri iertare).

Klaus Magnus şi-a început astăzi săptămâna, în forţă. I-a convocat la Cotroceni pe cei doi virtuozi, Ludovic Talent şi Florin Fantastic. (Primul apucase, mai zilele trecute, să anunţe succesul de a fi oprit creşterea covidului, al doilea ne-a asigurat de o explozie a creşterii economice în 2021).

Nu zic că trebuie să ne smulgem măştile, să ne îmbrăţişăm de bucurie şi să nu ne mai spălăm pe mâini. Constat doar că stăm foarte bine.

Preşedintele şi-a început conferinţa de presă prin a se declara foarte îngrijorat de situaţia infectărilor a căror creştere o stopase premierul („Este mult, mult prea mult"), ca să adauge, la câteva fraze distanţă: „Dacă epidemia nu se agravează faţă de situaţia de acuma, se pot organiza alegeri".

În România, nimic nu-i prea mult niciodată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici