COMENTARIU Sorin Avram: A făcut şi TVR ceva bun

2798 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: A făcut şi TVR ceva bun

COMENTARIU Sorin Avram: A făcut şi TVR ceva bun

A făcut în momentul în care a invitat sau a fost de acord ca o parte a fostului grup ”Divertis” să susţină un show. Toni Grecu, Jojo şi Monica Anghel au adus pe micul ecran umorul de calitate. Anii au trecut peste chipul lui Jojo, peste mustaţa lui Toni Grecu şi peste părul Monicăi Anghel, însă nu au lăsat urme peste umorul produs de cei trei şi compania. O companie din care au făcut parte Cătălin Neamţu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier, Darie Valentin, Cătălin Căţoiu - Ţeavă şi Dragoş Muşat - Tetelu, dar şi suprizele plăcute Andreea Doinea şi Beatrice Peter, care au fost acompaniate de un band care a pus atunci când a treuit câteva ”virgule” din AC/DC, Deep Purple, Rolling Stones şi Queen.

Umorul din cadrul programului ”Masca de aur” a fost unul de calitate, care a adus aminte de show-urile ”Divertisului” de la începutul anilor `90, atunci când sălile de spectacole se rupeau de râs. Glumele au fost de o calitate pe care o mai întâlneşti doar din când în când pe nişte site-uri specializate şi pe blogurile unor umorişti născuţi, şi nu făcuţi, şi nu au avut nicio legătură de rudenie cu glumele de şantier ori de autobază care inundă reţelele de socializare şi programele de televiziune.

TVR, televiziunea publică plătită, evident, din bani publici, a făcut, în sfârşit, o alegere bună. TVR ar trebui să încurajeze şi să menţină astfel de producţii. Însă, distracţiile nu pot ţine la nesfârşit. Ne distrăm cât ne distrăm, dar mai trebuie şi să ”muncim”. Aşa că, după sărbători, televiziunea publică va simţi nevoia să se va întoarcă la ”muncă”. Asta înseamnă că-şi va lua din nou faţa aia serioasă şi-i va servi publicului producţii extrem de serioase, dar atât de mediocre. La fel cum vor face toate televiziunile, care acum încearcă să-şi distreze publicul cu chiote, cântece şi glume mai mult sau mai puţin reuşite.

Aşa că în 2021 televiziunile se vor întoarce la şuetele cu pseudoartişti, la flecăreala cu pretenţii de dezbatere, la făcut şi desfăcut guverne, la făcut şi la nefăcut vaccinul anti-COVID şi la dat în bobi.

La mulţi ani!

 

 


 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici