COMENTARIU Sorin Avram: Aflat în corzi, Cîţu loveşte în Iohannis, Boc şi Cioloş

Un cetăţean a intrat pe pagina de socializare a premierului Florin Cîţu şi l-a rugat pe acesta să coboare cu picioarele pe pământ. Dar nu pentru a merge la o nouă şedinţă de partid în care să ceară votul pentru conducerea PNL, ci pentru a se plimba prin magazine ca să observe că au crescut preţurile.

37775 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Aflat în corzi, Cîţu loveşte în Iohannis, Boc şi Cioloş

COMENTARIU Sorin Avram: Aflat în corzi, Cîţu loveşte în Iohannis, Boc şi Cioloş

Florin Cîţu nu neagă că preţurile s-au majorat, dar vina nu este în niciun caz a domniei sale şi a Guvernului pe care îl conduce: ”Creşterea preţurilor este observată la nivel global. Sunt mai mulţi factori, majoritatea externi”. Probabil că premierul României s-a referit la incendiile din Grecia, inundaţiile din Turcia, temperaturile extreme înregistrate în Italia, cuceririle talibanilor din Afganistan, rata de vaccinare scăzută din ţările sărace, lipsa spectatorilor de la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi pierderea suferită de FC Barcelona prin transferul lui Messi la PSD. Parcă PSD îi spune echipei de fotbal din capitala Franţei.

Aşadar, Guvernul Cîţu nu are nicio vină, în schimb, şi aici aplauze, Guvernul Cîţu are soluţia pentru ca aceste creşteri de preţuri să fie stopate: ”Guvernul va continua investiţiile şi reforma. Doar aşa vom menţine ritmul de creştere a veniturilor. Am preluat o economie bolnavă după 30 de ani în care au lipsit reformele şi investiţiile. Am stabilizat situaţia şi acum începem să construim”.

Printre premierii care au condus România în ultimii 30 de ani se numără Theodor Stolojan, Emil Boc şi Dacian Cioloş. Theodor Stolojan este cel care a adus-o în politica mare pe Raluca Turcan, actual ministru al Muncii şi susţinătoare înfocată a lui Florin Cîţu. Emil Boc este poate cel mai vocal suporter a premierului şi candidatului la şefia PNL, Florin Cîţu. Dacian Cioloş este unul dintre liderii coaliţiei de guvernare care a votat pentru ca Florin Cîţu să fie prim ministru. Başca faptul că Klaus Iohannis, cel care l-a făcut premier pe Florin Cîţu, ocupă cea mai înaltă funcţie în stat de aproape 7 ani, iar în trei rânduri a avut Guvernul Său.

Băgat în corzi de criticele vizând nenumăratele sale nerealizări, de creşterea preţurilor şi de dosarul ”Băut la volan în SUA”, Florin Cîţu loveşte haotic, ca un boxer cu ochii tumefiaţi care în ultima repriză încearcă cu disperare să evite knockout-ul. Astfel, fără să vrea, Florin Cîţu loveşte şi în susţinătorii şi partenerii săi, Klaus Iohannis, Emil Boc şi Dacian Cioloş, politicieni care au pretenţia că au scris şi încă mai scriu istorie pentru România. Pentru România premierului ”bine făcut”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici