COMENTARIU Sorin Avram: Emilie Boca, Sfântul Ardealului

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost la Cluj-Napoca, acolo unde a demarat proiectul pilot de emitere a cărţilor de identitate electronice.

3239 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Emilie Boca, Sfântul Ardealului

FOTO: Facebook Lucian Bode

Domnul Bode a ales Clujul, pentru că acest oraş cântat de toţi primarii liberali şi chiar neliberali ai ţării este pilotat de Emil Boc, cel mai priceput primar pe care l-a avut ţara asta de când e ea. Emil Boc este harnic, Emil Boc este inventiv, Emil Boc este curat ca lacrima, Emil Boc este vertical, Emil Boc este de toate, de parcă au trecut mii de ani lumină de când acesta era premierul României şi era hulit pentru că a tăiat salarii şi a închis spitale în tandem cu Traian Băsescu.

Emil Boc are meritele lui, dar nu trebuie uitat că municipiul Cluj Napoca s-a dezvoltat într-un ritm alert şi pentru că a avut bază de pornire, fiindcă este situat la graniţa de Vest a ţării, dar mai ales pentru că România este condusă de 30 de ani de Grupul de Cluj, un grup transpartinic format din ”greii” foşti şi actuali ai Ardealului. Din ”grei” băgaţi până în gât în politică, afaceri şi presă.

Emil Boc este preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, iar primarii se uită în gura domniei sale ca şi cum s-ar uita în gura lui Ioan Gură de Aur. Emil Boc este unul dintre organizatorii ”Festivalului Democraţiei” din PNL şi şi-a exprimat apăsat sprijinul pentru candidatul Florin Cîţu, iar dacă domnul Boc crede în domnul Cîţu, atunci ştie el ce ştie.

Că e sport, că e medicină, că e urbanism, că e muzică, toate lucrurile nemaipomenite se întâmplă la Cluj-Napoca, acest buric al pământului românesc, al cărui buric este Emil Boc. Şi urmează să se facă şi metrou. Probabil că primul zbor românesc privat în spaţiu va pleca tot de la Cluj, avându-l pe Emil Boc la manşă. 

Prezent la Cluj-Napoca, la proiectul pilot cu buletinele, cel care pilotează Ministerul de Interne a spus că a ales acest oraş pentru că a găsit ”deschidere din partea domnului primar Emil Boc, din partea echipei domniei sale pentru implementarea acestui proiect-pilot şi pentru acest lucru le mulţumesc, le mulţumesc pentru interesul manifestat pentru acest proiect-pilot”.

Încă puţin şi Biserica Liberală îl va canoniza pe Emil Boc pentru adevăratele minuni pe care le face în plan politico-administrativ, iar primarul va deveni Emilie Boca, Sfântul Ardealului. Evident, ziua canonizării acestuia va deveni sărbătoare cu cruce galbenă în calendarul liberal.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici