COMENTARIU Sorin Avram: La muncă, Marcel Ciolacu, nu la cerşit milă pe la televizor

La fix a suspendat TVR o emisiune la care trebuia să participe liderul PSD, Marcel Ciolacu. Astfel, domnul Ciolacu are un nou prilej de a mima opoziţia.

12378 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: La muncă, Marcel Ciolacu, nu la cerşit milă pe la televizor

COMENTARIU Sorin Avram: La muncă, Marcel Ciolacu, nu la cerşit milă pe la televizor

Marcel Ciolacu, săracul de el, care, iată, i se pune pumnul în gură, a declarat la un alt post de televiziune: „Este o nemernicie. Pur şi simplu mi-au anulat emisiunea de la TVR. Adică televiziunea publică anulează emisiunea Opoziţiei. Păi, ce face domnul Iohannis, nu ar trebui să fie el responsabil să urmărească respectarea Constituţiei? Unde este libertatea de exprimare? După 30 de ani de la Revoluţie, uitaţi ce nenorocire se întâmplă…ce abuz…să nu avem dreptul să vorbim”. Vai de mine şi de mine, ce lovitură i-a dat Marcel Ciolacu lui Klaus Ioahannis, care acum nu o să-i mai ardă de relaxare în timpul săptămânii la Cotroceni şi în week-end la Sibiu, pentru că liderul PSD i-a spus-o de la obraz că nu veghează la respectarea dreptului la liberă exprimare. Săracul preşedinte al PSD, cum nu poate vorbi el la o televiziune în ţara cu ”n” televiziuni de ştiri, care-l tot cheamă de zici că este angajat al acestora, şi nu invitatul lor. Unii părinţi sunt îngrijoraţi că Marcel Ciolacu ar putea apărea şi pe la Cartoon Network, speriindu-le copiii de grădiniţă. Şi n-ar fi mare lucru ca liderul PSD să fie văzut şi pe posturile dedicate copiilor, pentru că opoziţia pe care o face acesta chiar este de desene animate.

Oamenii văd cu ochii lor şi aud cu urechile lor ce face şi ce nu face Puterea. De aceea, nu este nevoie să vină Marcel Ciolacu la tv şi să facă rezumatul acţiunilor guvernanţilor. Datoria domnului Ciolacu este să muncească, muncă însemnând negocieri şi moţiuni simple şi de cenzură bine articulate depuse în Parlament.

Eliminarea de pe postul public a a unei emisiuni cu domnul Ciolacu seamănă cu un demers menit să-l scoată din încurcătură pe acesta. Se vede de la o poştă că Marcel Ciolacu nu vrea să-l supere pe Klaus Iohannis prin forţarea debarcării lui Florin Cîţu. Decât se explice de ce PSD nu reuşeşte să-l demită pe protejatul domnului Iohannis, care în loc să guverneze se ţine de jocuri politicianiste, mai uşor îi este lui Marcel Ciolacu să cerşească milă, spunând că îi este îngrădit dreptul la liberă exprimare. Fiind un actor politic submediocru, lui Marcel Ciolacu îi este greu să interpreteze rolul unui opozant adevărat, în schimb se descurcă cât de cât în rolul de victimă a regimului Iohannis. Un regim pe care îl înfierează la cele ”n” posturi de televiziune unde-şi ţine pijamalele, dar pe care din umbră îl slujeşte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici