COMENTARIU Sorin Avram: Ospătar, încă o halbă de bună dispoziţie pentru Marcel Ciolacu! Dar să fie rece!

Probabil că Marcel Ciolacu participă la un concurs dedicat celor mai relaxaţi şi bine dispuşi oameni din România şi şi-a propus să obţină locul I. Într-o vreme în care mulţi dintre concetăţenii săi se întreabă ce să le pună copiilor în ghiozdan pe lângă cărţi, caiete şi penar, cum o să arate facturile la energie la iarnă şi ce impact va avea asupra bugetului familiei războiului din Ucraina, domnul Ciolacu afişează o bună dispoziţie vecină cu cea a nuntaşului mulţumit de meniu şi de programul muzical.

281 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Ospătar, încă o halbă de bună dispoziţie pentru Marcel Ciolacu! Dar să fie rece!

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul Prefecturii Vrancea, preşedintele celui de-al doilea partid de guvernământ şi al Camerei Deputaţilor a răspuns cu o deosebită plăcere întrebărilor unor cetăţeni angajaţi în presă. Domnul Ciolacu parcă abia aştepta şi o întrebare referitoare la cea mai doamnă dintre doamnele PSD, Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, actual ministru şi viitor candidat la ceva. Cu privirea şireată pe care o întâlneşti la vânzătorii de cârnaţi de Pleşcoi care vor să te ”înţepe” un pic la cântar, iar pentru asta te duc cu vorba pentru a-ţi distrage atenţia, Marcel Ciolacu i-a transmis Gabrielei Firea că locul domniei sale este pe poziţia de candidat la Primăria Capitalei, şi nu pe cea de candidat la Preşedinţia României.

Plecând de la declaraţiile secretarului general al PSD, care s-a gudurat pe lângă doamnele din PSD în cadrul unei întâlniri a acestora, şi întrebat fiind dacă ar fi bine ca o doamnă să primească setul de chei de la Palatul Cotroceni, Marcel Ciolacu, care parcă atâta aştepta, a răspuns: „Şi eu m-aş bucura ca viitorul preşedinte al României să fie o doamnă. Era un discurs al domnului secretar general al PSD în faţa doamnelor, presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei. Dacă doamna Firea doreşte să candideze în interiorul partidului pentru a accede (la statutul de candidat PSD la prezidenţiale - n.a.), eu nu am decât să mă bucur. Singura problemă este că vom trebui cu colegii şi cu dânsa să găsim un candidat pentru Bucureşti”.

Marcel Ciolacu a reuşit şi să fie politically correct, şi să-i arate ”dânsei” unde-i este locul: candidat la Primărie, şi nu la Preşedinţie. Însă, asta este problema românilor acum? La ce funcţie va candida Gabriela Firea în 2024? Pe câmp, prin birouri, la piaţă, la şcoală, acasă şi în tren românii sunt agitaţi şi se întreabă unii pe alţii doar ce va face doamna Firea, nu-i aşa? Sau ce candidat va avea partidul condus de Marcel Ciolacu la prezidenţiale şi la alegerile pentru Primăria Capitalei. Acum, bine dispusul Ciolacu a liniştit milioanele de români curioşi să afle care va fi viitorul politic al doamnei Firea.

Marcel Ciolacu poate da vina pe domnişoara sau pe doamna care a pus întrebarea. Însă, repet, domnul Ciolacu parcă aştepta această întrebare. Marcel Ciolacu putea foarte bine să nu răspundă, invocând faptul că era vorba despre o conferinţă de presă organizată la sediul Prefecturii Vrancea, şi nu la sediul PSD. Pe fundal scria mare ”Ministerul Afacerilor Interne - Instituţia Prefectului Judeţului Vrancea”. Or, vorbim despre două instituţii ale Guvernului României, şi nu ale PSD.

Însă, ăsta este un amănunt de care relaxatul domn Ciolacu nu se poate împiedica în drumul său către titlul de cel mai bine dispus român. Ospătar, încă o halbă de bună dispoziţie pentru Marcel Ciolacu! Dar să fie rece! Şi o porţie de decenţă! Dar să fie proaspătă!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici