COMENTARIU Sorin Avram | Rareş Bogdan, de la TV la PNL şi mai nou alături de PDL

Emisiunea realizată de Rareş Bogdan la Realitatea TV nu ar fi trebuit să se numească ”Jocuri de putere”, ci ”Te cunosc de undeva”. Asta pentru că la finalul ciclului de emisiuni, telespectatorii care au crezut că în spatele măştii de realizator tv se află un jurnalist onest au văzut că era, de fapt, un propagandist politic de calibru. De calibru foarte mare, din moment ce a fost pus în moţul listei electorale a PNL şi i s-a încredinţat fără luptă funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului cu rădăcini istorice.

7825 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Rareş Bogdan, de la TV la PNL şi mai nou alături de PDL

Din cauza pandemiei, autorităţile au inclus toată ţara în programul ”Te cunosc de undeva”, care în urmă cu câteva zile s-a încheiat pentru că aşa a ordonat şeful suprem al autorităţilor, Klaus Iohannis. I-a căzut masca şi lui Rareş Bogdan, care părea un aliat al preşedintelui PNL, Ludovic Orban. Bine, părea la început, pentru că în ciuda restricţiilor impuse, domnul Bogdan şi-a mai dat jos masca în timpul pandemiei, observându-se că este un adversar al domnului Orban.

Rareş Bogdan se laudă că i-a ajutat să-şi dea jos măştile care li se lipiseră de faţă de la atâta purtat pe Ilie Bolojan, Emil Boc, Florin Cîţu, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău. Conform domnului Bogdan, aceştia ar putea fi contracandidaţii domnului Orban la şefia Partidului Naţional Liberal, un partid care a fost călcat în picioare de PDL pe vremea când acest partid era condus în acte de Emil Boc şi de facto de Traian Băsescu.

În cazul, totuşi puţin probabil, în care Emil Boc ar candida şi ar câştiga lupta cu Ludovic Orban, atunci Rareş Bogdan ar trebui să părăsească funcţia de prim-vicepreşedinte. Ar trebui să o părăsească în calitatea sa de adjunct al şefului perdant, dar şi pentru a-i face loc co-preşedintelui PDL, Traian Băsescu, pentru ca Emil Boc să aibă cu cine face echipă. Măcar să fie pe faţă capturarea PNL de către PDL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici