Ion Cristoiu: Cătălin Drulă şi Clotilde Armand sunt testaţi pentru prezidenţialele din 2024. Macron s-a interesat de Sectorul 1

  • Ion Cristoiu: Povestea cu Rădoi a apărut acum pentru că se lucrează la imaginea lui Drulă. Avem nevoie de o victorie a lui Drulă. Cred că preşedintele României, ăla viitor, nu a fost încă ales. Cred că e aşa, o bătălie, între ăla, ăla..fiecare aruncă în joc şi se testează. Drulă este unul dintre cei testaţi
  • Ion Cristoiu: Se lucrează şi la imaginea lui Clotilde Armand. Foarte multe lucruri ciudate din această perioadă sunt strict legate de prezidenţialele din 2024. Pentru că marile puteri au un singur interes, guvernatorul, preşedintele, în rest nu contează.
  • Ion Cristoiu: Pe de o parte, cred, că am diferite grupări. Francezii zic nemţilor mă, ne-a venit şi nouă rândul, că aţi avut un preşedinte. În acelaşi timp, a început în interiorul sistemului, fiecare vrea să parieze pe cineva, şi de aceea cred că se testează. Se lucrează la imagine şi probabil că se fac sondaje
16036 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu: Cătălin Drulă şi Clotilde Armand sunt testaţi pentru prezidenţialele din 2024. Macron s-a interesat de Sectorul 1

Ion Cristoiu: Cătălin Drulă şi Clotilde Armand sunt testaţi pentru prezidenţialele din 2024. Macron s-a interesat de Sectorul 1

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că, în prezent, se duce o bătălie atât la nivelul marilor puteri, cât şi la noi, în interiorul sistemului, pentru a impune un candidat la preşedinţia României în 2024.

Ion Cristoiu susţine, în acest context, că printre cei testaţi sunt ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Publicistul spune că percheziţiile la Ion Rădoi, liderul sindicatului Metrorex, şi punerea acestuia sub control judiciar fac parte dintr-o campanie de imagine în favoarea lui Drulă.

“Un personaj care scapă atenţiei este Drulă. La imaginea lui Drulă se lucrează pe rupte. Se lucrează. Povestea cu Rădoi a apărut acum pentru că se lucrează la imaginea lui Drulă. Avem nevoie de o victorie a lui Drulă. Cred că preşedintele României, ăla viitor, nu a fost încă ales. Cred că e aşa, o bătălie, între ăla, ăla..fiecare aruncă în joc şi se testează. Drulă este unul dintre cei testaţi pentru că, dacă vă uitaţi, el are numai succese, nu am înţeles de unde, este ăla cu ranga şi avea nevoie de o victorie”, a declarat publicistul vineri seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Ion Cristoiu afirmă că, tot în perspectiva prezidenţialelor din 2024, se lucrează şi la imaginea lui Clotilde Armand, susţinând că există un interes al francezilor de a avea un preşedinte sprijinit de ei, după ce Klaus Iohannis a avut sprijinul nemţilor.

“Se lucrează şi la imaginea lui Clotilde Armand. Foarte multe lucruri ciudate din această perioadă sunt strict legate de prezidenţialele din 2024. Pentru că marile puteri au un singur interes, guvernatorul, preşedintele, în rest nu contează. Pe de o parte, cred, că am diferite grupări. Francezii zic nemţilor mă, ne-a venit şi nouă rândul, că aţi avut un preşedinte. În acelaşi timp, a început în interiorul sistemului, fiecare vrea să parieze pe cineva, şi de aceea cred că se testează. Se lucrează la imagine şi probabil că se fac sondaje...Drulă, ia să vedem, după ce l-am pus pe Ion Rădoi sub control judiciar, am câştigat sau am pierdut”, a explicat publicistul.

Pentru a argumenta interesul francezilor pentru Clotilde Armand, publicistul a dezvăluit că preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, s-a interesat de Secorul 1 al Capitalei.

“Clotilde, faptul că ea ... eu vă dau o ştire. Chiar preşedintele Franţei s-a interesat de Arondismentul 1. Da, Sectorul 1 este un sector foarte puternic pentru că acolo sunt ambasade şi atunci ajunge acolo, că, na, nu strică”, a susţinut publicistul.

 

Topul Săptămânii

În Topul Săptămânii realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de Maia Sandu, preşedintele R. Moldova, iar locul 5 de Constantin Boştină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceauşescu.

Locul 5- Constantin Boştină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceauşescu

“Astăzi a avut loc lansarea cărţii lui Constantin Boştină. El a fost secretarul personal a6l lui Ceauşescu, o funcţie înfiinţată special pentru el. A fost vreo 2-3 ani şi şi-a publicat memoriile sub titlul Am fost secretarul personal al lui Nicolae Ceauşescu- În ochiul ciclonului. Este o carte realizată într-un dialog cu Alice Barbu şi Sorin Roşca Stănescu, o carte foarte importantă pentru istorie pentru că el nu a scris din auzite.  Nu, el a fost acolo, de dimineaţă până seara. Cu foarte multe dezvăluiri. Eu i-am luat un interviu care va fi difuzat sâmbătă seara, de la ora 20.00 la 21.00, pe Aleph News. Una din teme şi este foarte important pentru că e de actualitate. Constantin Boştină este director la revista Economistul şi e printre puţinii dintre foştii care au supravieţuit în capitalism. Tema era, apropo şi de Ceauşescu, globul de sticlă în care stă conducătorul, şi de azi, şi de ieri, şi de mâine. Asta e cea mai mare problemă a tuturor conducătorilor din istoria României şi anume slugărnicia băloasă tipic românească.

Locul 4- Ramona Strungariu, europarlamentar USRPLUS

„A pus pe facebook o poză în care ea stă şi acolo are o ciorbiţă şi o bucată de pîine şi era ideea cât de mult munceşte ea, având vreo 8000 de euro. Cred că dacă nu ar exista Facebook-ul, ţara asta ar progresa extraordinar pentru că toţi simt nevoia să se prostească pe Facebook. Nu avea altă treabă?”

Locul 3- Marcel Ciolacu, preşedintele PSD

„În primul rând pentru că a ieşit Liviu Dragnea din puşcărie. Va fi foarte greu gestionat cazul Dragnea de către Marcel Ciolacu. Partidul a intrat într-o zonă de înţelepciune, stăm liniştiţi că ne cade mură în gură. Asta nemulţumeşte pe foarte mulţi pesedişti pentru că românii de regulă vor să dai cu parul, şi vin Codrin Ştefănescu şi Dragnea şi sunt destul de violenţi.”

Locul 2- Florin Cîţu, premierul României

„El zice că aduce un suflu nou în PNL, dar de fapt are mijloacele vechi- rectificare, împărţire la primari... E suflu nou şi îl sprijină Grindă de la Vrancea (n.r. Ion Ştefan). Îl sprijină şi Emil Boc, care într-o vreme îl sprijinea pe Traian Băsescu”.

Locul 1 – Maia Sandu, preşedintele R. Modova

„Pentru că i-au ieşit multe lucruri, dar greul acum începe. Dacă va dezamăgi, vin socialiştii şi vor guverna vreo 50 de ani. Ea ar trebui să nu mai plictisească cu tema geopolitică, ea are o problemă de rezolvat, să le dea la ăia de mâncare. Este marea problemă. Politicienii ăştia când ajung preşedinţi, toţi simt nevoia să fie lideri planetari, regionali să facă ceva. Nu, eu vreau să rămână în istorie că au făcut un podeţ. Uneori un podeţ e mai important decât un proiect, România Educată. Iohannis nu a făcut încă un podeţ, deşi în interviul pe care i l-am luat când era candidat, am înţeles că e bun la dres prin casă. El mi-a explicat că acasă repară tot. E bun. Probabil că de aia se duce şi sâmbăta acasă. Carmen, ce avem de reparat. Chiuveta. O repar eu.”

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici