COMENTARIU Lelia Munteanu: Inaugurarea nimicului cu focuri de artificii

Tăiatul panglicii nu mai e la modă. Au tăiat pesediştii la panglici cu care, puse cap la cap, puteau înconjura Bugetul în monede de 10 bani.

3095 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Inaugurarea nimicului cu focuri de artificii

Şi mai e ceva. Ca să tai panglica, trebuie să ai, totuşi, ceva terminat - câţiva metri de autostradă prinşi în pioneze, să n-o ia din loc înaintea delegaţiei oficiale; nişte veceuri noi într-o şcoală, ca să poţi ridica foarfeca de pe pernuţa de catifea, cu mândrie patriotică, aplaudat de protipendada urbei. Trebuie măcar să schimbi sensul unui sens giratoriu.

La inaugurări e mai simplu şi mult mai puţin costisitor. Deschizi oficial şantierul Autostrăzii de Centură Bucureşti (A0), Sector Sud, Lotul 2, Vidra – Bragadiru şi bagi subtile focuri de artificii tricolore, ziua în amiaza mare.

Emoţionant, dar liberalii au nevoie de ceva cu adevărat îndrăzneţ, vizionar. De pildă, să inaugureze la Teiuş (nod de cale ferată) - cu focuri de artificii roş-galbene-albastre, dar şi verzi - planul de fezabilitate al CFR pentru deschiderea unui tronson spre Marte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici