Euro 2020: Selecţionerul Frank de Boer şi-a dat demisia de la naţionala Olandei

  • A căzut primul cap, după eliminările granzilor de la Campionatul European de fotbal.
  • Olanda a fost blocată de Cehia în ”optimi”, iar selecţionerul De Boer şi-a făcut bagajele.
  • La francezi, Didier Deschamps nu-i riscă postul, iar nemţii nu vor continua cu Joachim Low.
226 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: Selecţionerul Frank de Boer şi-a dat demisia de la naţionala Olandei

Frank de Boer

Olandezul Frank de Boer a demisionat din funcţie, după eliminarea echipei naţionale Oranje de la Euro 2020.

Decizia a venit după consultările dintre Nico-Jan Hoogma, Eric Gudde, Frank de Boer şi agentul său, Guido Albers, în această după-amiază. Părţile au convenit o separare cu efect imediat.

Frank de Boer a anunţat că nu vrea să continue. În contractul dintre cele două părţi, selecţionerul avea inclusă obligativitatea să prindă un loc în sferturile de finală, pentru a fi reînnoit.

"Am decis să nu continui. Obiectivul nu a fost atins (sferturi de finală, ed.), Este clar", a spus De Boer.

„Când mi s-a oferit să devin manager al echipei naţionale în 2020, am crezut că este o onoare şi o provocare, dar am fost, de asemenea, conştient de presiunea care ar fi asupra mea. Vreau să mulţumesc tuturor, fanilor şi jucătorilor. Felicitări şi conducerii care a creat un climat sportiv excelent aici", a adăugat de acum fostul antrenor al Olandei.

Franţa a pierdut tot în ”optimi”, dar nu schimbă antrenorul. Asta deşi se spune că Zinedine Zidane stă la cotitură.

"Sunt dezamăgit, dar nu cred că Deschamps este în pericol. Nu trebuie să confundăm lucrurile, voi vorbi cu el despre asta", a declarat preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, vorbind despre viitorul antrenorului Franţei, Didier Deschamps.

Le Graet a mai spus despre Didier Deschamps: "Are un contract cu noi până la sfârşitul anului 2022, când se termină Cupa Mondială Qatar".

Franţa este campioana mondială în exerciţiu şi vicecampionă europeană până pe 11 iulie, când se termină actuala ediţie a Euro 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici