Program EURO 2020, 19 iunie: Portugalia - Germania, încă un meci de 5 stele din Grupa F

  • Ziua se deschide, la Budapesta, cu Ungaria - Franţa, de la ora 16.00.
  • De la ora 19.00, campioana Europei testează Germania, la Munchen.
  • În Grupa E, Spania va da piept cu Polonia.
1684 afișări
Imaginea articolului Program EURO 2020, 19 iunie: Portugalia - Germania, încă un meci de 5 stele din Grupa F

CR7

Prima a venit în vizită Portugalia, campioana Europei, iar sâmbătă, Budapesta o va avea în vizită pe vicecampioana continentului, Franţei, pe ”Puşkaş Arena”, unde restricţiile pandemiei practic nu există.

Franţa a bătut Germania cu un autogol al lui Hummels. Încă nu s-au stârnit Mbappe şi Benzema, aşteptaţi să explodeze ofensiv de la meci la altul.

Tot Franţa are 5 victorii la rând fără gol primit, iar Ungaria a ţinut steagul sus cu Portugalia doar 84 de minute. Cu un strat de oboseală deja adunat, este greu de crezut că va rezista poftei de gol a vizitatorilor.

Apoi, încă un meci de cinci de gală în Grupa F găzduit de stadionul din Munchen, Portugalia - Germania. În prima etapă, Germania n-a emis pretenţii în faţa Franţei, deşi a evoluat tot acasă, în inima Bavariei.
.
Germania riscă mult, în cazul unei remize sau al unei înfrângeri. I-ar rămâne să câştige neapărat cu Ungaria şi să aştepte la ”loteria” locului 3.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo vine după victoria cu Ungaria, dar este conştientă că n-a obţinut mare lucru, maghiarii fiind programaţi să piardă toate jocurile în grupă. Aşa că lupta pentru primele două locuri ale clasamentului se va duce între trei formaţii.

În Grupa E, Spania tremură pentru locul său în optimile de finală. Ghinionul unor ratări mari şi intervenţiile eroice ale portarul advers s-au opus unei victorii cu Suedia. S-a terminat 0-0, primul de la Euro. Trupa iberică păstrează avantajul terenului propriu şi la meciul al doilea din grupă. Cu Polonia se joacă tot la Sevilla, dar un rezultat de egalitate nu mai este suficient.

Dincolo, la polonezi, nu este linişte. Echipa scârţâie. Destui văd Polonia la nivelul Turciei şi Macedoniei de Nord, formaţii care n-au adunat niciun punct. Eşecul în faţa Slovaciei a uimit, dar nu putea fi altceva, cât timp Robert Lewandowsky n-a fost cel de la Bayern Munchen, iar o eliminarea unui om a lăsat echipa şchioapă şi fără plămâni.

Un alt lider al vestiarului, Wojciech Szczesny, a avut impact negativ în meci. Autogolul său l-a transformat în duşman al poporului. Jucătorul de la Juventus Torino a devenit primul portar care înscrie în propria poartă la un Campionat European. Marina, partenera goalkeeperului, a postat pe Facebook un răspuns pentru cei care i-au jignit iubitul în orele de după partidă. A primit la schimb la schimb insulte şi ironii.

Meciurile de sâmbătă

Grupa F: Ungaria - Franţa (ora 16.00, Budapesta, Pro TV)

Grupa F: Portugalia - Germania (ora 19.00, Munchen, Pro TV)

Grupa E: Spania - Polonia (ora 22.00, Sevilla, Pro TV)
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici