Ungaria – Portugalia 0-3 la EURO 2020. Ungaria a rezistat eroic 84 de minute în faţa campioanei

  • Echipa naţională a Ungariei a fost învinsă, marţi, în faţa propriilor suporteri, de campioana europeană en titre, Portugalia.
  • Echipa condusă de Fernando Santos a dominat şi s-a impus pe final, marcând primul gol în minutul 84.
  • Ronaldo a făcut dubla şi a intrat în istoria competiţiei.
216 afișări
Imaginea articolului Ungaria – Portugalia 0-3 la EURO 2020. Ungaria a rezistat eroic 84 de minute în faţa campioanei

FOTO: Twitter @Sportsnet

Ronaldo şi compania au dominat prima repriză, nereuşind să penetreze poarta apărată eroic de Gulacsi. Ronaldo a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, trimiţând peste poartă din 7-8 metri, singur cu portarul.

În repriza secundă, maghiarii au prins curaj şi s-au apropiat şi ei mai des de poarta portugheză. În minutul 80, gazdele şi-au ridicat în picioare suporterii, marcând un gol prin Szabolcs Schon, anulat însă pe motiv de offside.

Portugalia a deschis în cele din urmă scorul, în minutul 84, cu un gol norocos, rezultat din devierea şutului lui Raphael Guerreiro.

Peste doar 2 minute, portugezii au obţinut un penalty, transformat fără emoţii de Ronaldo, care a marcat al 10-lea gol la un turneu final European, intrând în istoria competiţiei ca cel mai bun marcator.

Tot Ronaldo a fost cel care a închis în cele din urmă tabela, driblând totul în careul advers, inclusiv portarul.

Portughezii fac primele 3 puncte şi aşteaptă rezultatul meciului dintre Franţa şi Germania, care se joacă marţi seara de la ora 22.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici