ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Marius Oprea: Ei sînt Republica Aleph

575 afișări
Imaginea articolului ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Marius Oprea: Ei sînt Republica Aleph

ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Marius Oprea: Ei sînt Republica Aleph

Alep News este cel mai îndrăzneţ proiect din mass media. Trăiesc, de un an, colaborînd cînd şi cînd la  Aleph, cu o rubrică – pe care am intitulat-o ”cine intră în istorie”. Ei bine, în minutele petrecute în redacţie şi studiouri am văzut atîta tinereţe şi frumuseţe, cît nu poate încape în cuvintele unei descrieri şi e mult mai mult decît istoria personală a momentelor pe care le-am trăit acolo. 
 
Aleph News nu transmite doar informaţii, ci o stare de spirit. A unei Românii a speranţei, de dincolo de istoria mică pe care o trăim, a zilelor noastre. La Aleph România e a lor, a celor care trăiesc cu dinamism, deschidere şi frumuseţe. Ei sînt Republica Aleph, o ţară care acum, la un an de viaţă, a intrat deja în casa sufletelor şi în istoria vieţii noastre. Le-a făcut, cum e şi Aleph, albe şi curate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici