10 bebeluşi au pierit din cauza unui incendiu, într-un spital din India

10 sugari, cei mai mulţi sub 3 luni, au pierit într-un incendiu care a afectat spitalul general din districtul Bhandara, statul Maharashtra, conform presei indiene.

471 afișări
Imaginea articolului 10 bebeluşi au pierit din cauza unui incendiu, într-un spital din India

10 bebeluşi au pierit în incendiul dintr-un spital din India

Incendiul, care pare să fi fost cauzat de un scurtcircuit electric, a izbucnit în jurul orei 1:45 dimineaţa, când mamele şi rudele copiilor dormeau profund.

O asistentă a trecut întâmplător pe lângă secţie, a observat fumul şi a dat alarma. Cel puţin 10 nou-născuţi au pierit sufocaţi, iar alţi 7 au fost salvaţi.

Autorităţile cred că un scurtcircuit electric a dus la explozia unui aparat de aer condiţionat, urmat de un incendiu cu fum gros.

Ministrul de stat al Sănătăţii, Rajesh Tope, a declarat că va vizita locul incidentului, adăugând că a dispus o anchetă şi că vinovaţii nu vor fi cruţaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici