14 persoane din zborul Japan Airlines au fost rănite uşor

14 persoane din zborul Japan Airlines implicat în accidentul de marţi de pe aeroportul din Tokyo au fost rănite uşor, a anunţat televiziunea publică japoneză, citată de BBC.

196 afișări
Imaginea articolului 14 persoane din zborul Japan Airlines au fost rănite uşor

14 persoane din zborul Japan Airlines au fost rănite uşor

Televiziunea publică japoneză NHK a transmis că 14 persoane din zborul Japan Airlines au suferit răni uşoare, citând oficiali ai pompierilor.

Toate cele 379 de persoane aflate la bordul aeronavei au fost evacuate rapid după ce aceasta a luat foc în urma unei coliziuni cu un avion al Gărzii de coastă.

Cinci dintre cele şase persoane aflate în avionul Gărzii de coastă au fost ucise, iar o altă persoană a suferit răni grave.

Incidentul a provocat perturbări grave pe aeroportul Haneda din Tokyo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rănite,
avion,
japonia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici