16 morţi şi peste 150 de răniţi în urma unui incendiu la un depozit de containere din Bangladesh

Un incendiu uriaş a izbucnit într-un depozit de containere din sud-estul Bangladeshului, provocând moartea a cel puţin 16 persoane şi rănirea a peste 150, au anunţat duminică autorităţile.

73 afișări
Imaginea articolului 16 morţi şi peste 150 de răniţi în urma unui incendiu la un depozit de containere din Bangladesh

16 morţi şi peste 150 de răniţi în urma unui incendiu la un depozit de containere din Bangladesh

Incendiul a izbucnit la o instalaţie de containere sâmbătă seara la Sitakunda, la 40 km de oraşul portuar Chittagong, declanşând multiple explozii.

Pompierii au intervenit toată noaptea, a declarat un oficial al serviciului de pompieri, Faruk Hossain Shikder. Exploziile au zguduit cartierul şi au spulberat geamurile ferestrelor caselor din apropiere, anunţă Reuters.

Bilanţul victimelor ar putea creşte, deoarece unii dintre răniţi sunt în stare critică, a anunţat medicul Mohammed Elias Hossain. Printre răniţi se numără pompieri şi poliţişti, a precizat el.

El i-a îndemnat pe toţi medicii din district să ajute la rezolvarea situaţiei şi a făcut apel la donaţii de sânge.

Nu se ştie încă ce a provocat incendiul. În 2020, trei persoane au fost ucise după ce un rezervor de petrol a explodat la un depozit de containere din zona Patenga din Chittagong.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici