25 de morţi şi 138 de răniţi în ofensiva Azerbaidjanului în Karabah - oficial separatist

Un oficial armean separatist pentru drepturile omului din regiunea separatistă Nagorno-Karabah a declarat că 25 de persoane au fost ucise marţi în această regiune ca urmare a unei ofensive militare azeră, relatează Reuters.

617 afișări
Imaginea articolului 25 de morţi şi 138 de răniţi în ofensiva Azerbaidjanului în Karabah - oficial separatist

25 de morţi şi 138 de răniţi în ofensiva Azerbaidjanului în Karabah - oficial separatist

Doi dintre morţi erau civili, a declarat Gegham Stepanyan într-o postare pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter.

Stepanyan a adăugat ulterior că 138 de persoane, inclusiv 29 de civili, au fost rănite.

Reuters nu a putut verifica informaţiile sale.

Azerbaidjanul a trimis marţi trupe în Karabah, controlat de Armenia, recunoscută la nivel internaţional ca parte a propriului său teritoriu, în încercarea de a aduce regiunea la respect prin forţă, ridicând ameninţarea unui nou război cu vecina Armenia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici