27 de avioane militare din China, depistate în zona de apărare aeriană a Taiwanului

Taiwanul susţine că a detectat 27 de avioane militare din China în zona sa de apărare aeriană, potrivit Reuters.

1064 afișări
Imaginea articolului 27 de avioane militare din China, depistate în zona de apărare aeriană a Taiwanului

Ministerul taiwanez al Apărării a declarat marţi că în ultimele 24 de ore a detectat 27 de aeronave ale forţelor aeriene din China, inclusiv avioane de luptă, care au intrat în zona de apărare aeriană a insulei.

Cele mai multe avioane au zburat spre apele din sud-vestul Taiwanului.

Autorităţile de pe insula guvernată democratic, pe care China o consideră teritoriu propriu, s-au plâns în ultimii ani de intensificarea activităţilor militare chinezeşti în regiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici