41 de morţi într-o luptă între bande la închisoarea pentru femei

Războiul între bande a ucis 41 de deţinute la o închisoare de femei celebră din Honduras, după un incendiu uriaş în baie.

1263 afișări
Imaginea articolului 41 de morţi într-o luptă între bande la închisoarea pentru femei

41 de morţi într-o luptă între bande la închisoarea pentru femei din Honduras

Cel puţin 41 de deţinute de la Penitenciaria Nacional Femenina de Adaptación Social din Tamara, Honduras, au fost ucise într-un incendiu de proporţii, în urma unei lupte violente între bande.

Trupurile carbonizate a cel puţin 41 de deţinute în închisoare au fost descoperite după încăierarea violentă, relatează Mirror.

O rudă a uneia dintre victime a afirmat că femei dintr-o bandă brutală cunoscută sub numele de MS-13 au intrat peste o bandă rivală, cunoscută ca Barrio 18.

Presa locală a relatat că unele dintre victime au murit arse de vii, în timp ce altele au fost împuşcate, violenţele copleşind gărzile.

Oamenii care locuiesc în apropierea închisorii au declarat că au auzit focuri de armă marţi dimineaţă din interiorul închisorii şi au fost văzute coloane groase de fum.

Presa locală a sugerat că alte 5 deţinute au fost duse la spital.

Autorităţile încearcă acum să identifice cadavrele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici