A dat Trump în mintea copiilor? Ce mesaje au apărut pe platfoma Roblox, unul dintre cele mai îndrăgite jocuri

  • Peste 1.000 de conturi de pe Roblox, platformă pentru copii, au fost piratate.
  • Mesajele le solicită copiilor să le ceară părinţilor să voteze cu Trump.
  • E a doua oară în ultimele două luni când conturile Roblox sunt piratate.
681 afișări
Imaginea articolului A dat Trump în mintea copiilor? Ce mesaje au apărut pe platfoma Roblox, unul dintre cele mai îndrăgite jocuri

A dat Trump în mintea copiilor? Ce mesaje au apărut pe platfoma Roblox, unul dintre cele mai îndrăgite jocuri

Se spune că singura regulă în politică e că nu există reguli. Dar cred că n-ai fi foarte încântat ca puştiul tău să fie expus la mesaje electorale.

Exact asta s-a întâmplat pe platforma Roblox, o platformă dedicată copiilor şi adolescenţilor. Peste 1.000 de conturi au fost piratate iar jucătorii au fost bombardaţi cu mesaje pro-Trump.

“Cere-le părinţilor tăi să voteze cu Trump anul acesta” – era unul dintre mesaje. Au apărut şi boţi Donald Trump cu hashtag-ul #MAGA2020, adica “Make America Great Again”. Unii jucători s-au trezit cu personajele costumate ca susţinători ai lui Trump, iar mesajele au apărut inclusiv în chat-urile dintre jucători.

E a doua oară în ultimele două luni când se întâmplă asta, aşa că poate n-ar fi rău să verifici contul copilului tău să vezi dacă e-n regulă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici