A fost descoperit un mesaj trimis într-o sticlă în urmă cu 24 de ani

Daniil Korotkikh, un băiat în vârstă de 13 ani, a descoperit un mesaj într-o sticlă trimis de un copil german, în urmă cu 24 de an, informează Gândul.

39 afișări
Imaginea articolului A fost descoperit un mesaj trimis într-o sticlă în urmă cu 24 de ani

A fost descoperit un mesaj trimis într-o sticlă în urmă cu 24 de ani (Imagine: www.gandul.info)

În ciuda distanţei şi a limbilor diferite pe care le vorbesc, cei doi "corespondenţi" au reuşit să se cunoască şi să-şi scrie, relatează BBC. Impresionaţi de poveste, jurnaliştii vor să intermedieze o întâlnire faţă în faţă între cei doi.

Daniil Korotkikh, un băiat în vârstă de 13 ani, susţine că a descoperit sticla cu câteva luni în urmă, în timp ce se plimba în apropierea unei plaje, situată la graniţa dintre Rusia şi Lituania.

Puştiul se afla în satul Moskoye (regiunea Kaliningrad) când a dat peste mesajul lui Frank, pasager pe un vas de croazieră cu destinaţia Danemarca."Numele meu este Frank şi am cinci ani. Tatăl meu şi cu mine călătorim pe o navă spre Danemarca. Dacă ai găsit această scrisoare, scrie-mi înapoi, iar eu îţi voi răspunde", era mesajul din interiorul a ceea ce părea a fi o sticlă de bere germană, închisă cu un dop de ceramică.

Tatăl lui Daniil i-a tradus fiului "scrisoarea", atent învelită în celofan şi sigilată cu un bandaj medical. Scrisoarea, datată "1987" a inclus şi adresa expeditorului, oraşul german Coesfeld. "Descoperitorul" a urmat îndemnul copilului german şi i-a scris.

Citeşte mai multe despre mesajul trimis într-o sticlă în urmă cu 24 de ani pe www.gandul.info.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici