A fost publicat portretul oficial al reginei Elisabeta a II-a ce va marca Jubileul de Platină. Cei 70 de ani de domnie vor sărbătoriţi prin numeroase evenimente

O fotografie oficială a reginei a fost făcută publică înainte de festivităţile care vor marca Jubileul de Platină.

1292 afișări
Imaginea articolului A fost publicat portretul oficial al reginei Elisabeta a II-a ce va marca Jubileul de Platină. Cei 70 de ani de domnie vor sărbătoriţi prin numeroase evenimente

Foto: Ranald Mackechnie

Portretul, realizat de Ranald Mackechnie, a fost făcut în "Victoria Vestibule" de la Castelul Windsor la începutul acestui an, relatează BBC.

În mesajul său de Jubileu, monarhul a mulţumit oamenilor pentru organizarea de evenimente pentru a sărbători această piatră de hotar, spunând că vor fi create "multe amintiri fericite".

Milioane de oameni se pregătesc pentru petreceri de stradă pentru a marca 70 de ani de domenie în timpul unui weekend prelungit ce va marca evenimentul.

Există, de asemenea, o serie de evenimente oficiale, începând de joi cu parada Trooping of the Colour şi terminând duminică cu un spectacol dedicat Jubileului în Londra.

Fotografiile portret comandate special o înfăţişează pe regină aşezată pe un scaun plasat lângă o fereastră, la castelul care a fost reşedinţa ei principală în ultimii doi ani. Faimosul turn rotund al reşedinţei istorice este vizibil în depărtare.

Mackechnie a realizat două portrete anterioare ale reginei alături de Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi Prinţul George pentru a marca cea de-a 90-a aniversare a reginei în 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici