Accident aviatic la aterizarea unui avion pe aeroportul din Dubai - VIDEO

Un avion care decolase din India a avut un accident, miercuri, pe aeroportul internaţional din Dubai în timp ce făcea manevrele de aterizare, a anunţat biroul de presă al autorităţilor locale pe contul de Twitter, adăugând că nu au fost înregistrate victime, potrivit Reuters online.

32690 afișări
Imaginea articolului Accident aviatic la aterizarea unui avion pe aeroportul din Dubai - VIDEO

Un avion s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul din Dubai (Captura Twitter)

UPDATE 14: 39 Autorităţile din Dubai au anunţat închiderea aeroportului internaţional al oraşului, după ce un avion de tip Boeing 777, aparţinând companiei aeriene Emirates, a suferit un accident la aterizare, relatează Le Figaro online. "Toate plecările şi sosirile au fost suspendate până la un nou ordin", a indicat compania Dubai Airports, care gestionează activitatea aeroportului internaţional din Dubai.

UPDATE 13:20 Avionul de tip Boeing 777 efectua o cursă între oraşul indian Trivandrum şi Dubai.

Compania aeriană Emirates a anunţat că la bordul avionului se aflau 275 de pasageri şi echipajul.

UPDATE 13:14 Site-ul de monitorizare a traficului aerian Flightradar24 a anunţat că decolările şi aterizările pe aeroportul din Dubai au fost suspendate din cauza incidentului.

UPDATE 13:10 La scurt timp după ce a aterizat pe aeroport, avionul a explodat, potrivit imaginilor difuzate pe reţelele de socializare.

Avionul, care decolase din India, aparţinea companiei aeriene Emirates şi avea la bord 275 de pasageri.

În imagini publicate pe reţelele se socializare se poate vedea un nor gros de fum care se ridică de la un avion în flăcări.

Toţi pasagerii avionului au fost evacuaţi în siguranţă, potrivit The Guardian, care citează oficiali ai aeroportului.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici