Accident de autocar în sud-vestul Columbiei, soldat cu cel puţin zece morţi şi 66 de răniţi

Un accident de autocar în departamentul Cauca, în sud-vestul Columbiei, s-a soldat cu cel puţin zece morţi şi 66 de răniţi, 20 dintre aceştia fiind în stare gravă, au anunţat luni autorităţile locale.

102 afișări
Imaginea articolului Accident de autocar în sud-vestul Columbiei, soldat cu cel puţin zece morţi şi 66 de răniţi

Accident de autocar în sud-vestul Columbiei, soldat cu cel puţin zece morţi şi 66 de răniţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Un autocar care transporta 80 de pasageri s-a răsturnat într-o regiune muntoasă, din motive necunoscute, a declarat pentru AFP un oficial din Cauca.

Acest tip de autocar este folosit frecvent în zone rurare pentru a transporta atât pasageri, cât şi mărfuri.

Potrivit poliţiei, martorii au relatat că numărul pasagerilor din autocar depăşea capacitatea maximă a acestuia, o circumstanţă care urmează să fie verificată în cadrul unei anchete.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici