Accident în lanţ, cu 63 de maşini, pe o autostradă din Virginia. 51 de oameni au fost răniţi. VIDEO

51 de persoane au fost rănite în urma unui accident în lanţ, în care au fost implicate 63 de vehicule, produs duminică pe o autostradă din statul american Virginia, relatează Reuters.

3144 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ, cu 63 de maşini, pe o autostradă din Virginia. 51 de oameni au fost răniţi. VIDEO

Sursă foto: Profimedia

Toate benzile de drum spre vest ale autostrăzii interstatale Nr. 64 din comitatul York, Virginia, la aproximativ 80 km sud-est de Richmond, au rămas închise duminică după-amiază, în timp ce autorităţile au încercat să elibereze locul unde a avut loc carambolul, care s-a produs în dimineaţa zilei respective, a transmis pe Twitter Poliţia statală din Virginia.

Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă şi gheaţă pe carosabil, au anunţat autorităţile.

Poliţia a precizat că 51 de persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, gravitatea rănilor variind de la leziuni minore la răni care reprezintă un pericol pentru viaţa pacienţilor, relatează USA Today.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici