ACCIDENT inedit: Trei fuselaje de Boeing au ajuns într-un râu din Statele Unite - FOTO

Trei fuselaje de Boeing 737 au ajuns într-un râu din statul american Montana, după ce un tren care transporta componente de avioane a deraiat, informează CNN.

338 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT inedit: Trei fuselaje de Boeing au ajuns într-un râu din Statele Unite - FOTO

ACCIDENT inedit: Trei fuselaje de Boeing au ajuns într-un râu din Statele Unite (Imagine: Twitter)

În urma deraierii trenului, trei fuselaje au căzut din vagoane, au alunecat pe o pantă abruptă şi s-au oprit în râul Clark Fork River, din vestul statului Montana, scrie CNN. Alte trei fuselaje care au căzut din vagoane au rămas la locul accidentului.

Duminică, mai multe echipaje de intervenţie au început procedurile pentru îndepărtarea respectivelor fuselaje, care ar fi trebuit să ajungă la o fabrică Boeing din Renton.

Un purtător de cuvânt al căilor ferate din Montana a declarat că nu se ştie cât va dura această operaţiune, deoarece echipajele se confruntă pentru prima dată cu o astfel de situaţie.

Între timp, incidentul a atras atenţia numeroşilor turişti din zonă, care se opresc pentru a surprinde imagini cu cele trei imense fuselaje ajunse în apa râului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici