ACCIDENTUL de autocar din Italia - Premierul Enrico Letta: "Un moment foarte trist pentru Italia"

Premierul italian Enrico Letta, aflat într-o vizită oficială la Atena, a calificat luni drept "un moment foarte trist pentru Italia" accidentul de autocar care transporta pelerini italieni, soldat duminică seara cu moartea a 38 de persoane, în regiunea Napoli.

211 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL de autocar din Italia - Premierul Enrico Letta: "Un moment foarte trist pentru Italia"

ACCIDENT GRAV de autocar - Premierul Enrico Letta: "Un moment foarte trist pentru Italia" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înaintea unei intervenţii la o conferinţă privind Europa şi criza, şeful Guvernului italian a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor acestui accident, în care un autocar a căzut de pe un viaduct de pe autostrada Napoli-Bari.

Sosit duminică după-amiaza la Atena, în cadrul unei vizite de două zile, Enrico Letta urmează să se întâlnească luni laprânz cu premierul grec Antonis Samaras, cu care va discuta despre viitorul Europei şi cooperarea între Grecia şi Italia, care vor asigura în mod succesiv preşedinţia Uniunii Europene, în primul şi, respectiv, al doilea semestru, în 2014.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici