Acord între cele două Corei asupra unei reuniuni interguvernamentale miercuri şi joi la Seul

Cele două Corei au încheiat luni, în urma unor negocieri-maraton, un acord privind organizarea la Seul a unei reuniuni intercoreene la nivelul celor două guverne, prima din 2007 şi până în prezent, a anunţat agenţia de presă sud-coreeană Yonhap.

565 afișări
Imaginea articolului Acord între cele două Corei asupra unei reuniuni interguvernamentale miercuri şi joi la Seul

Acord între cele două Corei asupra unei reuniuni interguvernamentale miercuri şi joi la Seul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După 18 ore de discuţii între reprezentanţi ai celor două părţi în satul de frontieră Panmunjom, discuţii începute duminică dimineaţa şi încheiate în noaptea de duminică spre luni, Coreea de Nord şi Coreea de Sud s-au pus de acord în vederea organizării unei reuniuni la nivel de Guvern miercuri şi joi la Seul, scrie Yonhap.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici