Activiştii de mediu au vandalizat un iaht din Ibiza

Activiştii de mediu din Spania au vandalizat un iaht în Ibiza, despre care se crede că aparţine miliardarului moştenitor Walmart, potrivit CNN.

364 afișări
Imaginea articolului Activiştii de mediu au vandalizat un iaht din Ibiza

Sursa foto: Twitter

Incidentul a avut loc duminică. Activiştii de la grupul ecologist Futuro Vegetal au vopsit cu spray iahtul Kaos ancorat în Ibiza.

Lângă ambarcaţiune, ei au afişat un banner cu mesajul „Tu consumi, alţii suferă".

„Cei mai bogaţi 1% din populaţia lumii poluează mai mult decât cei mai săraci 50%. Ei ne condamnă la un viitor de durere, mizerie şi pustietate", susţin activiştii.

Potrivit mai multor site-uri de ştiri din industria navală, iahtul aparţine lui Nancy Walton Laurie, moştenitoarea Walmart.

Cei doi protestatari au fost reţinuţi de Garda Civilă spaniolă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici