Activităţile festive continuă la o zi după încoronarea Regelui Charles

Încoronarea propriu-zisă s-a încheiat, dar festivităţile continuă în următoarele două zile.

575 afișări
Imaginea articolului Activităţile festive continuă la o zi după încoronarea Regelui Charles

Activităţile festive continuă la o zi după încoronarea Regelui Charles

Mii de petreceri de stradă sunt aşteptate să aibă loc astăzi, şi se pare că vremea va fi mai bună decât cea de ieri. 
 
Mulţi iau parte la Big Lunch, inclusiv unii membri seniori ai familiei regale.
 
Ducele şi ducesa de Edinburgh se vor îndrepta spre Cranleigh pentru un Big Lunch, în timp ce Prinţesa Regală şi viceamiralul Sir Tim Laurence vor participa la o petrecere stradală comunitară în Swindon, potrivit SkyNews.
 
Prinţesa Beatrice şi Prinţesa Eugenie îşi vor face apariţia la o petrecere în Windsor. 
 
O purtătoare de cuvânt a palatului a declarat că Big Lunches vor avea loc până luni, într-un "act naţional de celebrare şi prietenie".
 
Mai târziu în această seară, Castelul Windsor va găzdui un concert de încoronare cu vedete, urmărit de rege şi regină şi de 20.000 de membri ai publicului.
 
Printre interpreţi se numără Take That, Katy Perry, Lionel Richie, Paloma Faith şi Olly Murs, alături de artişti clasici precum Andrea Bocelli, Sir Bryn Terfel şi Lang Lang.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici