Actorul american Ben Stiller s-a întâlnit cu refugiaţi la Lvov

Actorul american Ben Stiller (All crazy about Mary, Meet my parents, O night at the museum, Lecorice pizza) a fost la Lvov, unde a fost văzut plimbându-se ieri în piaţa centrală a oraşului, la 70 de kilometri de graniţa cu Polonia.

421 afișări
Imaginea articolului Actorul american Ben Stiller s-a întâlnit cu refugiaţi la Lvov

Actorul american Ben Stiller se întâlneşte cu refugiaţi la Lvov

Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi a confirmat apoi ştirea pe Twitter, afirmând că starul de la Hollywood a sosit la graniţa dintre Ucraina şi Polonia.

Actorul a fost prezent acolo în calitate de ambasador al bunăvoinţei UNHCR, pentru a se întâlni cu refugiaţii ucraineni şi „familiile ale căror vieţi au fost sfâşiate de război şi violenţă, pentru a împărtăşi poveşti despre impactul uman al războiului”.

Ben Stiller a postat pe Twitter faptul că a ajuns în Polonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici