Administraţia SUA ar putea mobiliza 1.500 de militari la frontiera cu Mexicul

Administraţia Joseph Biden va detaşa temporar încă 1.500 de militari americani pentru a ajuta autorităţile civile să securizeze frontiera Statelor Unite cu Mexicul, afirmă un oficial de la Washington, sub protecţia anonimatului, conform agenţiei Reuters.

1584 afișări
Imaginea articolului Administraţia SUA ar putea mobiliza 1.500 de militari la frontiera cu Mexicul

AP News

Suplimentarea efectivelor militare americane se înscrie în pregătirile pentru intensificarea expulzărilor imigranţilor, în contextul în care Washingtonul va anula pe 11 mai toate restricţiile antiepidemice, ceea ce va permite acţiuni imediate de transfer în Mexic pentru orice situaţie de trecere ilegală a frontierei.

Opoziţia republicană critică în mod constant pasivitatea Administraţiei Biden în privinţa combaterii imigraţiei.

Cei 1.500 de militari care vor fi detaşaţi la frontiera dintre SUA şi Mexic vor oferi asistenţă Poliţiei de frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici