Adolescenţa unui dictator: conducea un Mercedes, fuma ţigări mentolate şi era obsedat de Van Damme. DEZVĂLUIRI despre Kim Jong-un - VIDEO, FOTO

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este învăluit în secrete, poporul său neştiind nici măcar vârsta sa reală, însă un fost bucătar al tatălui său a dezvăluit câteva detalii inedite despre conducătorul de la Phenian.

11032 afișări
Imaginea articolului Adolescenţa unui dictator: conducea un Mercedes, fuma ţigări mentolate şi era obsedat de Van Damme. DEZVĂLUIRI despre Kim Jong-un - VIDEO, FOTO

Adolescenţa unui dictator: conducea un Mercedes, fuma ţigări mentolate şi era obsedat de Van Damme. DEZVĂLUIRI despre Kim Jong-un (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Jong-un este obsedat de stilul de viaţă european şi american, afirmă Kenji Fujimoto, care îl cunoaşte pe liderul nord-coreean de când acesta era copil, scrie dailymail.co.uk.

Kenji a fost bucătarul personal de sushi al lui Kim Jong-Il, tatăl actualului lider. Bărbatul care a lucrat pentru liderul nord-coreean timp de 30 de ani a dezvăluit că dictatorul este fan al trupei Beatles şi visează să arate ca Jean Claude Van Damme.

Kim Jong-un bea vin Bordeaux, fumează ţigări mentolate Cartier şi a condus un Mercedes încă de la vârsta de 7 ani: "Conducea perfect încă de când avea 7 ani. Au făcut un scaun special pentru el, deoarece nu ajungea la pedale", a declarat bucătarul.

Kenji Fujimoto a fost angajat în 1988 să gătească pentru Kim Jong-Il, iar în 2001 a reuşit să evadeze, de atunci scriind o serie de cărţi despre regimul secretos de la Phenian.

Bucătarul a declarat că deşi Kim Jong-un a emis o serie de ameninţări apocaliptice la adresa vestului, acesta adoră să se răsfeţe cu produse de lux la care poporul său nu are acces.

În adolescenţă, liderul de la Phenian iubea filmele de la Hollywood, iar un film în care juca Jean-Claude Van Damme l-a determinat pe acesta să încerce să semene cu actorul: "A început să cumpere echipament de fitness şi să ia suplimente proteice".

Kenji Fujimoto a mai dezvăluit că fostul lider, Kim Jong-Il, care a murit în 2011, iubea să mănânce peşte când acesta încă mişca.

Bucătarul a revenit în Coreea de Nord anul trecut şi a fost surprins într-o fotografie îmbrăţişându-l pe Kim Jong-un, afirmând că situaţia din ţară s-a îmbunătăţit de la plecarea sa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici