Aeronava C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române, încărcată cu echipament medicale, a ajuns în India

  • Aeronava C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a plecat în India, într-o misiune de asistenţă umanitară.
  • Ţara asiatică este grav afectată de pandemia de COVID-19.
397 afișări
Imaginea articolului Aeronava C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române, încărcată cu echipament medicale, a ajuns în India

India este grav afectată

Reprezentanţii MApN au anunţat că avionul Forţelor Aeriene Române cu ajutoarele trimise sub coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a aterizat vineri dimineaţă la ora 3:45, ora României, la New Delhi.

Operaţiunea s-a desfăşurat în urma activării Mecanismului de Protecţie Civilă al Uniunii Europene. Ajutorul trimis de România constă în 75 de butelii de oxigen de 40 Iitri, 80 concentratoare de oxigen de 5 litri şi 19 litri şi 20 de dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat în vederea gestionării efectelor generate de creşterea exponenţială a numărului de cazuri noi de persoane infectate cu virusul SARS CoV 2, aflate în stare gravă”, a transmis instituţia. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici