Agent de poliţie israelian, rănit în Cisiordania / Atacatorul a fost împuşcat mortal

Un agent al Poliţiei de frontieră din Israel a fost rănit vineri, în Cisiordania, într-un atac comis de militant palestinian, care a fost împuşcat mortal ulterior de forţele israeliene, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de cotidianul The Times of Israel.

242 afișări
Imaginea articolului Agent de poliţie israelian, rănit în Cisiordania / Atacatorul a fost împuşcat mortal

Sursa foto: Profimedia

Incidentul a avut loc în localitatea palestiniană Hawara, situată în nordul Cisiordaniei. Un militant palestinian a atacat cu un cuţit un agent al Poliţiei israeliene de frontieră, care a fost rănit.

Alţi agenţi ai serviciilor de securitate israeliene au deschis focul spre atacator şi l-au "neutralizat", potrivit unui comunicat al armatei israeliene.

Acesta este a nouălea palestinian împuşcat mortal de serviciile de securitate israeliene în Cisiordania săptămâna aceasta.

Tensiunile s-au amplificat în Cisiordania în ultimul an, iar armata israeliană a lansat o serie de operaţiuni de securitate după o serie de atacuri antiisraeliene soldate cu 31 de morţi. Operaţiunile serviciilor de securitate israeliene s-au soldat cu 150 de morţi în rândul palestinienilor, iar aproximativ 2.500 de suspecţi islamişti au fost arestaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici