Agenţi Secret Service în stare de ebrietate, implicaţi într-un accident rutier în SUA

Agenţi în stare de ebrietate ai Serviciului prezidenţial american de protecţie (Secret Service) au fost implicaţi într-un accident rutier, în Miami, în cursul unei vizite a preşedintelui Barack Obama, afirmă surse citate de Washington Post.

128 afișări
Imaginea articolului Agenţi Secret Service în stare de ebrietate, implicaţi într-un accident rutier în SUA

Agenţi Secret Service în stare de ebrietate, implicaţi într-un accident rutier în SUA (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Incidentul a avut loc pe 7 martie, în timpul unei vizite a lui Barack Obama în Miami. Doi ofiţeri ai Secret Service specializaţi în eliminarea teroriştilor lunetişti au consumat băuturi alcoolice şi au fost implicaţi într-un accident rutier, conform unor martori. Şoferul nu a fost arestat.

Dezvăluirile au fost făcute în contextul incidentului produs zilele trecute în Amsterdam, unde un agent al Secret Service a ajuns beat la hotel şi a avut nevoie de ajutorul angajaţilor hotelului pentru a ajunge în cameră.

Secret Service încă încearcă să îşi refacă imaginea după scandalul de acum doi ani, când agenţi ai Serviciului au apelat la serviciile unor prostituate în Cartagena, Colombia.

Preşedintele Barack Obama a fost informat despre incidentul din Olanda. "Preşedintele crede că orice persoană ce reprezintă Statele Unite în străinătate trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde", a comentat Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici